schliessen
(0) Artikel im Warenkorb
Sie haben keine Artikel im Korb.
Aktuell
    Filters
    Preferences
    Suchen

    SECRETS OF THE BUTCHER von CAISNE, ARTHUR LE

    How to Select, Cut, Prepare, and Cook Every Type of Meat
    A comprehensive, easy-to-use guide to everything you need to know about selecting, butchering, preparing, and cooking every kind of meat, including beef, pork, lamb, poultry, and wild game.
    Autor CAISNE, ARTHUR LE
    Verlag Black Dog & Leventhal Publishers Inc
    Einband Fester Einband
    Erscheinungsjahr 2018
    Seitenangabe 240 S.
    Meldetext Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
    Ausgabekennzeichen Englisch
    Abbildungen 1000 Full-color illustrations
    Masse H19.4 cm x B24.9 cm x D2.4 cm 868 g
    Gewicht 868
    ISBN 978-0-316-48066-6
    Fester Einband
    Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
    978-0-316-48066-6
    Fr. 35.50
    Unsere Bestellmengen-Rabatte
    10+ /10%
    20+ /12.5%
    50+ /15%
    Fr. 31.95
    Fr. 31.05
    Fr. 30.20

    Über den Autor CAISNE, ARTHUR LE

    Arthur Le Caisne is a cookbook author, illustrator, and designer. He lives in France.

    Weitere Titel von CAISNE, ARTHUR LE